Bvvas

Alt innen VVS og rørleggertjenester

Vi i Buskerud Vann og Ventilasjon AS påtar oss alle typer oppdrag innen VVS og rørleggertjenester, med spisskompetanse på større prosjekter, der krav til kvalitet og levering i tide er høyt.

Som godkjent Mesterbedrift og våtromsbedrift med sentralgodkjenning er vi et trygt valg ved alle typer prosjekter. Derfor har vi også jobbet på noen av de største VVS-prosjektene på Østlandet.

Vi tilbyr rørleggertjenester til nybygg og rehabiliteringsprosjekter, samt vedlikehold og service-tjenester til eksisterende røranlegg.

Våre rørleggere har opp mot 30 års erfaring og er håndplukket for å levere de beste rørleggertjenestene til deg. Hos oss får du 100% fornøydgaranti.

Med lang erfaring innen montering av komplette rørsystemer er du sikret en forskriftsmessig installasjon med grundig dokumentasjon, utført av trygge og erfarne fagfolk.

Vi leverer også montering og installasjon av toaletter, dusj, badekar, varmekabler, og varmtvannstanker.

Egen prosjektleder

Når du velger Buskerud Vann og Ventilasjon AS får du din egen prosjektleder. Derfor fungerer vi også som et enkelt kontaktpunkt for deg, slik at du slipper å forholde deg til flere personer. Målet er at alle prosjekter skal løses så smidig som mulig.

Sanitæranlegg

Vi leverer komplette løsninger for rør og sanitærutstyr til våtrom og kan ta oss av installeringen fra prosjektering til utførelse. Vi jobber også med modernisering av eksisterende VVS-anlegg som krever vedlikehold og modernisering.

Da kan vi komme med gode og faglige råd for deg som ønsker å pusse opp badet. Vi samarbeider selvfølgelig med håndverkere og kan derfor være ditt bindeledd gjennom hele oppussingsprosjektet.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker en vurdering av ditt eksisterende anlegg.

Boliger og næringsbygg

Vi dimensjonerer og installerer vann og avløp til både boliger og næringsbygg. Vårt fokus er alltid på kvalitet og at gjeldende lover og forskrifter overholdes, enten det er snakk om store og krevende prosjekter eller privatboliger som trenger vann- og avløpsløsninger.

Våre tjenester tilpasses alltid til kundens behov. Vi har stort fokus på kontinuerlig utvikling av våre fagfolk, og legger vekt på trygghet, høy kompetanse og forutsigbarhet i alle ledd.

Alle prosjekter utføres etter strenge kvalitetskrav og med godkjente produkter. Dette gir deg som kunde trygghet gjennom gode garantier, grundig dokumentasjon og tilgang på reservedeler ved behov.

Enten du trenger installasjon og montering, serviceavtaler til næringsbygg eller prosjektering til nybygg og renovasjonsprosjekter, ønsker vi å være din trygge samarbeidspartner gjennom hele prosessen.

Kontakt Oss

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat. Vi gleder oss til å høre fra deg.

Kontakt Oss

Vi er her og vi hjelper deg gjerne!