Bvvas

VVS Prosjektering

Grundig prosjektering er en forutsetning for ethvert prosjekt. Vi i Buskerud Vann og ventilasjon AS har lang erfaring innen prosjektering av ventilasjon, – kjøling- oppvarming- vann- og avløp.

Fordi vi vet at god planlegging er nøkkelen til gode resultater, hopper vi aldri over viktige trinn i denne prosessen. Slurv og unødvendige snarveier her kan føre til store økonomiske konsekvenser senere.

Enten vi skal ta oss av hele prosjekteringen, eller jobbe videre ut fra byggherrens funksjonsbeskrivelse, er vårt fokus alltid på at gjeldende lover og forskrifter skal følges. Strenge krav til kvalitet på utførelsen ligger til grunn når vi prosjekterer VVS-systemer.

10

+

Over 430 prosjekter
1200 km

+

Over 2000km lagte rør
0
Over 270 fornøyde kunder
0 %

%

60% økning i antall ansettelser siste året

Strenge krav til kvalitet

Vi våger også å stille krav til god informasjon fra arkitekter og andre ledd i prosjektet, slik at all nødvendig informasjon er på plass.

Dette sikrer at du som kunde ikke går på en smell fordi dårlig planlegging skaper problemer med bygningsmasse, rørsystemer, elektriske anlegg eller annet utstyr.

Faglig rådgivning

I prosjektering er faglig rådgivning fra fagfolk også avgjørende. Ved å involvere oss som din partner på VVS-kompetanse tidlig, reduserer du faren for feil og uforutsette kostnader. Det kan bli kostbart om feil oppdages etter at betongen er støpt.

VVS-prosjektering

Vår brede erfaring innen prosjektering, BIM-modellering, installasjon- og drift, gjør at vi kan fungere som din totalleverandør av VVS, fra begynnelse til slutt.

Vi har både kapasiteten og gjennomføringsevne til å påta oss store og kompliserte prosjekter. I tillegg kan vi samarbeide godt med alle andre faggrupper i prosjektet.

Godt samarbeid

Godt samarbeid sikres dessuten ved hjelp av BIM, der alle fag kan samles med en felles 3D-modell som holdes oppdatert gjennom hele prosjektets livssyklus. Stadig flere store prosjekter har BIM som et krav for å unngå feil og konflikter mellom ulike faggrupper.

Ved å velge Buskerud vann og ventilasjon har du en VVS-bedrift med denne kompetansen på plass.

Kontakt Oss

Vi er her og vi hjelper deg gjerne!

Kontakt Oss

Vi er her og vi hjelper deg gjerne!