Bvvas

Varmepumper og vannbåren varme

Det er ingen grunn til å fryse eller betale for høye strømregninger. Vannbåren varme og varmepumper blir stadig mer populært fordi dette bidrar til et bedre inneklima og er meget energieffektivt.

Vi leverer både installasjon, driftstjenester, justering og vedlikehold av varme og ventilasjon, både i næringsbygg og private boliger.

Vannbåren varme

Alle boliger kan få vannbåren varme, men det krever høy kompetanse og lang erfaring for å gjøre det riktig. Hos oss får du gode råd om installasjon og drift av vannbåren varme. Vi har bred erfaring med installasjon, både i boliger og næringsbygg. Dette sikrer deg veldokumenterte løsninger som varer i mange år.

Vi fokuserer alltid på at våre installasjoner skal være energibesparende og miljøvennlige. Ved å kun benytte godkjent utstyr og deler av høy kvalitet, får du et system som kan være i drift i mange år. Vi tilbyr også vedlikehold, service og reparasjoner av varme- og ventilasjonssystemer, slik at disse fungerer optimalt til enhver tid.

Varmepumper

Vi har lang erfaring med installasjon og drift av varmepumper. Det er mange fordeler med et profesjonelt installert varmepumpesystem. Å finne de beste løsningene handler om erfaring og bred kompetanse.

Vi leverer varmepumper fra de ledende leverandørene på markedet og kan selvsagt også ta oss av vedlikehold og rengjøring av varmepumper og ventilasjonsanlegg.

Det er mange ting som spiller inn og avgjør om systemet fungerer optimalt og effektivt. Ta gjerne kontakt med oss i dag. Etter en befaring og grundig vurdering av ditt bygg, kan vi sammen finne den optimale løsningen, basert på dine behov.

Kontakt Oss

Vi er her og vi hjelper deg gjerne!

Kontakt Oss

Vi er her og vi hjelper deg gjerne!