Bvvas

Takstering

Hver eneste dag blir mange boliger, næringsbygg og boligblokker utsatt for vannskader. Da er det viktig at skadene begrenses så raskt som mulig for å minimere kostnadene. Vi leverer både skadebegrensning og reparasjoner ved vannskader og lekkasjer.

Vi er her og vi hjelper deg gjerne!

Skader og problemer med rør og avløp går ofte usett. Derfor er det viktig å gripe inn tidlig og utføre regelmessige kontroller av VVS-anlegg. Dette er spesielt viktig der rørsystemet blir utsatt for hard bruk, som i nærings- og industribygg. Også eldre anlegg bør jevnlig kontrolleres for feil og mangler.

Vårt mål er at kostnaden holdes så lav som mulig for deg som kunde, ved at vi griper inn og begrenser skaden raskt. Deretter kan vi bistå med alle nødvendige utbedringer.

Med vår spisskompetanse på større prosjekter leverer vi også disse tjenestene til store sanitærinstallasjoner, næringsbygg og boligblokker.

10

+

Over 430 prosjekter
1200 km

+

Over 2000km lagte rør
0
Over 270 fornøyde kunder
0 %

%

60% økning i antall ansettelser siste året

Oppdag feil tidlig

Hvis skader og feil på vann- og avløp oppdages tidlig, kan skadene begrenses eller i beste fall, hindres fra å oppstå i utgangspunktet.

Med vår unike VVS-sjekk gjennomgår vi hele rør og vannsystemet, slik at du får en komplett tilstandsanalyse av alle sanitærinstallasjoner. Takket være tidlig oppdagelse kan vi rette eventuelle feil og mangler før store problemer oppstår. Vår VVS-sjekk egner seg spesielt godt for eldre anlegg eller for deg som har benyttet rørleggertjenester som mangler nødvendig godkjenning.

Dersom vår rapport avdekker mangler og feil kan vi selvsagt ta oss av utbedringer om ønskelig. Vi er en sentralt godkjent rørleggerbedrift og leverer alltid grundig dokumentasjon.

Vi kan bistå med prosjektering, installering og konstruksjon av alle typer våtrom og installasjoner, enten det er snakk om rehabilitering av baderom eller komplette rørsystemer for større næringsbygg og boliger.

Ikke la skadene bli større. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat med oss. Våre dyktige rørleggere har høy kompetanse og lang erfaring med skadebegrensning og utbedring av problematiske VVS-anlegg. 

Kontakt Oss

Vi er her og vi hjelper deg gjerne!

Kontakt Oss

Vi er her og vi hjelper deg gjerne!